Menu Content/Inhalt
Om Blue-Sky AS Skriv ut E-post

Blue Sky AS er importør, distributør og grossist for:

  • Elektriske peiser og bioethanol peiser
  • Varmelamper (kvartsvarmere/infrarød kortbølge)
  • Griller – gassgriller og elektriske kvartsgriller.
  • Varmelister
  • Annen elektrisk og gass varme.

Blue Sky AS ble etablert i 1986 av Arild Skaar, og har tidligere vært tilbyder av grillkull, briketter, engangsgriller, peiskubber, fakkelbokser, gravlys., m.m. Senere har firmaet hovedsakelig vært involvert i elektriske og gassrelaterte produkter. Blue Sky AS har i mange år vært hovedimportør for blant annet ”Outback” griller som har vært kåret til ”best i test” i TV2’s forbrukertest.

Infrarød varme til PROFF og Privat marked.
Vårt fokus har dreid mer og mer mot varmeprodukter, med elektrisk og gassvarme. Blant annet med et totalprogram for utendørs og innendørs produkter relatert til terrasse, balkong og lignende, hvor også punktvarming inngår. Blue Sky AS har distribusjonsavtale for Skandinavia for alle produkter fra Tansun Ltd.som er verdens ledende innen denne teknologien.

Det seneste produkttilskuddet er Elektriske Peiser, fra det verdens ledende amerikanske selskapet Twin Star, med merket Classic Flame. Her inngår Elektriske peiser og Mediabenker med peisinnsats. Peisene er omrammet i den fineste finer av ekte tre. Innsatsene med LED lys, har levende flammebilde, lyd og knitrende gnister.

Samarbeidet med våre produsenter vil lede til stadig nye, innovative produkter som vi har store forventninger til. Blue Sky AS har ambisjoner om å være den ledende distributør for disse teknologiene i Skandinavia.

 

Visste du

Kvarts-varme er kortbølget infrarød stråling som overhode ikke varmer luft, men tilfører direkte varme til personer og objekter i strålefeltet.

OBS!

Last ned brosjyren om våre kvartsvarmere i
pdf-format:
Brosjyre side 1 Brosjyre side 2
Blue Sky AS, Tlf 23 38 31 90, Faks 94 77 08 86
Copyright Blue-Sky AS
designed by www.madeyourweb.com